Koldtbord
Kalde retter
Utvalgt spekemat og oster
Bakt laks med fennikkel og Røyket laks
Eggerøre / sennepssaus
Marinert salat med blåmuggost og aprikos
Marinert roastbeef, syltet rødløk med pesto
Rekesalat med chiliaioli, timian og eple
Potetsalat med rødløk , eple og estragon-mayo
Varmretter
Velg mellom
Confiterte kyllinglår av Ytterøykylling, honningbakte grønnsaker,
Soppsaus og urtepoteter
Eller
Oksesteik, bakt gulrotsalat, urtepoteter, tyttebær, peppersaus
Pris på Compagnie 495.- / Catering 395.-
Minimum antall gjester: 20
Allergener
- Bløtdyr
- Gluten
- Melk
- Nøtter
- Sesam
- Skalldyr
- Egg
- Sennep
- Selleri
- Peanøtter
- Soya
- Bløtdyr
- Lupin
- Sulfitter