Koldtbord

Kalde retter

Utvalgt spekemat og oster
Bakt laks med fennikkel og Røyket laks
Eggerøre / sennepssaus
Marinert salat med blåmuggost og aprikos
Marinert roastbeef, syltet rødløk med pesto
Rekesalat med chiliaioli, timian og eple
Potetsalat med rødløk , eple og estragon-mayo

Varmretter

Velg mellom
Confiterte kyllinglår av Ytterøykylling, honningbakte grønnsaker,
Soppsaus og urtepoteter
Eller
Oksesteik, bakt gulrotsalat, urtepoteter, tyttebær, peppersaus

Pris på Compagnie 495.- / Catering 395.-

Minimum antall gjester: 20

Allergener

  • Bløtdyr
  • Gluten
  • Melk
  • Nøtter
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Egg
  • Sennep
  • Selleri
  • Peanøtter
  • Soya
  • Bløtdyr
  • Lupin
  • Sulfitter