Tapas
Kalde retter
Utvalgt spekemat og oster
Spansk omelett med choritzopølse
Marinert salat med blåmuggost og aprikos og småtomater
Marinert roastbeef med pesto
Scampi i chili og hvitløk
Potetsalat med rødløk , eple og estragon-mayo
Tomat mozzarellasalat med solsikkekjerner
Oliven/kapers, aioli, karamelliserte valnøtter, aprikos
Varmretter
Kyllingklubber i teriakyglace
Kjøttboller i tomatsaus
Gratinert blomkål med ndujapølse og parmesan
Ovnsbakte urtepoteter
Pris på Compagnie 520.- / Catering 420.-
Minimum antall gjester: 10
Allergener
-
Bløtdyr
-
Gluten
-
Melk
-
Nøtter
-
Sesam
-
Skalldyr
-
Egg
-
Sennep
-
Selleri
-
Peanøtter
-
Soya
-
Bløtdyr
-
Lupin
-
Sulfitter