Tapas

Kalde retter

Utvalgt spekemat og oster
Spansk omelett med choritzopølse
Marinert salat med blåmuggost og aprikos og småtomater
Marinert roastbeef med pesto
Scampi i chili og hvitløk
Potetsalat med rødløk , eple og estragon-mayo
Tomat mozzarellasalat med solsikkekjerner
Oliven/kapers, aioli, karamelliserte valnøtter, aprikos

Varmretter

Kyllingklubber i teriakyglace
Kjøttboller i tomatsaus
Gratinert blomkål med ndujapølse og parmesan
Ovnsbakte urtepoteter

Pris på Compagnie 520.- / Catering 420.-

Minimum antall gjester: 10

Allergener

  • Bløtdyr
  • Gluten
  • Melk
  • Nøtter
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Egg
  • Sennep
  • Selleri
  • Peanøtter
  • Soya
  • Bløtdyr
  • Lupin
  • Sulfitter