Selskapsmeny

3 Retter selskapsmeny Forslag

1

Forrett:
Rødbet marinert laks, fennikel, dillsmørsaus

Hovedrett:
Ytrefilet storfe, gulrot ingefærpure, sesongens grønnsaker, peppersaus

Dessert:
Sjokolade cremoux, salt karamell, marinerte bær

Pris; 670.-

2

Forrett:
Straciatella, rødvinbakte beter, spekeskinke fra halsan kjøtt, ruccola, sherry sirup

Hovedrett:
Kveite, ertepure, sesongens grønnsaker, dillsmørsaus, spekeskinkechips

Dessert:
Hvit sjokolademousse, bringebærcoulie, sitronkrem, kolakake crumble
 

Pris; 580.-

Allergener

  • Bløtdyr
  • Gluten
  • Melk
  • Nøtter
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Egg
  • Sennep
  • Selleri
  • Peanøtter
  • Soya
  • Bløtdyr
  • Lupin
  • Sulfitter