Selskapsmeny
3 Retter selskapsmeny Forslag
1
Forrett:
Rødbet marinert laks, fennikel, dillsmørsaus
Hovedrett:
Ytrefilet storfe, gulrot ingefærpure, sesongens grønnsaker, peppersaus
Dessert:
Sjokolade cremoux, salt karamell, marinerte bær
Pris; 670.-
2
Forrett:
Straciatella, rødvinbakte beter, spekeskinke fra halsan kjøtt, ruccola, sherry sirup
Hovedrett:
Kveite, ertepure, sesongens grønnsaker, dillsmørsaus, spekeskinkechips
Dessert:
Hvit sjokolademousse, bringebærcoulie, sitronkrem, kolakake crumble
Pris; 580.-
Allergener
- Bløtdyr
- Gluten
- Melk
- Nøtter
- Sesam
- Skalldyr
- Egg
- Sennep
- Selleri
- Peanøtter
- Soya
- Bløtdyr
- Lupin
- Sulfitter