Selskapsmeny
3 Retter selskapsmeny Forslag
1
Forrett:
Rødbet marinert laks, fennikel, dillsmørsaus
Hovedrett:
Ytrefilet storfe, gulrot ingefærpure, sesongens grønnsaker, peppersaus
Dessert:
Sjokolade cremoux, salt karamell, marinerte bær
Pris; 670.-
2
Forrett:
Straciatella, rødvinbakte beter, spekeskinke fra halsan kjøtt, ruccola, sherry sirup
Hovedrett:
Kveite, ertepure, sesongens grønnsaker, dillsmørsaus, spekeskinkechips
Dessert:
Hvit sjokolademousse, bringebærcoulie, sitronkrem, kolakake crumble
Pris; 580.-
Allergener
-
Bløtdyr
-
Gluten
-
Melk
-
Nøtter
-
Sesam
-
Skalldyr
-
Egg
-
Sennep
-
Selleri
-
Peanøtter
-
Soya
-
Bløtdyr
-
Lupin
-
Sulfitter